0 0

No products in the cart.

Takaisin etusivulle

Asiakaskokemuksia pääelementti

Fiber-X:n koulutuksista sanottua

Tuli tosiaankin tarpeeseen, vaikka paljon asioita tiesinkin ennestään, mutta nyt niille löytyi peruste, miksi jokin asia on niinkuin se on. Aivan loistava koulutus ja siihen nähden, että aikaa oli vain yksi päivä, kävimme hyvin ja selkeästi asiat läpi.

Oli erittäin hyvä, että koulutuksen
painopiste oli voimakkaasti ”hands-on oppimisen” ja itsetekemisen puolella!

FXkuva3

Fiber-X:n koulutuksista sanottua

Tätä voi suositella kaikille, jotka ovat jotenkin tekemisissä paperikoneen kanssa. Ihan riittävästi tuijotellaan sitä omaa osa-aluetta, mutta tämä viimeistään valaisi, miten paljon kaikki siihen mennessä tapahtunut vaikuttaa.

Kyllä huomasi, että mies on näitä asioita joutunut/saanut työssään miettiä. On aivan eri asia tietää, miten laitteet oikeasti toimivat ja mikä voi mennä vikaan, kuin tietää, miten niiden pitäisi teoriassa toimia.

FXkuva4

Fiber-X:n koulutuksista sanottua

Erittäin hyvä ja käytännönläheinen koulutus, joka palautti aikoinaan opittuja paperiteknologian asioita mieleen. Erityisesti muutosten näkeminen käytännössä oli todella hyödyllistä.

Seppo on ihan mahtava kouluttaja. Hän omaa valtavan käytännön kokemuksen ja osaa lisäksi selittää ja opettaa asiat selkeästi ja johdonmukaisesti.

F-Xkuva2