Tältä sivulta löydät tarinoita opiskelusta. Osaavat opettajamme ja nykyaikaiset opetusjärjestelymme takaavat hyvän oppimiskokemuksen, sillä uuden oppiminen ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa on paitsi tehokasta myös mukavaa!
Topias, leipuri-kondiittori
Topias valmistui Samposta leipuri-kondiittoriksi 2017. Topiaksen kokemusten mukaan Sampo tekee saumatonta yhteistyötä alan yritysten ja kumppaneiden kanssa. Opiskelijan kannalta tämä on mitä mainioin tilanne. Ensimmäisten kontaktien luominen työelämään on helppoa – paikallisesti ja kansainvälisesti.
Sami on tehnyt pitkän päivätyön ravintolakokkina. Nyt tekisi mieli tehdä jotain muuta. Kuten uraopo Tiina toteaa, tyypillinen aikuinen alanvaihto mielessä! Samia kiinnostaa sekä metsäala että koneistus. Keskustelu Tiinan kanssa auttaa uuden uravalinnan tekemisessä.
Mikäli tarvitset ohjausta omiin uravalintoihin, olethan yhteydessä Sampon uraopoihin!
Tiina Koskela (Lappeenranta), p. 040 528 7384, tiina.koskela@edusampo.fi
Jaana Hokkanen, p. 040 865 6739, jaana.hokkanen@edusampo.fi
Virve Kiviharju, p. 040 353 4093, virve.kiviharju@edusampo.fi
Sampon sotealalla opiskellaan tiimioppimalla. Mitä kaikkea tiimeissä ehditään päivän aikana tehdä?
Sampon opiskelijoista kaksi kolmasosaa on yli 20-vuotiaita. Kuten Ninnillä, monen aikuisopiskelijan elämässä on paljon muutakin kuin opiskelua. Tiesitkö, että opinnot joustavat tarvittaessa?
Sampo tarjoaa monipuolista leipomo- ja konditoria-alan koulutusta. Uusimpana koulutusmuotona on kondiittorimestarikoulutus. Sukanya on muun muassa suunnitellut ja toteuttanut keraamikko-Arjan avulla lautasen ja juuri tälle lautaselle täydellisen jälkiruoan. Taidon tunnistaa aina.